Nosta edullista lainaa ja lähde unelmiesi rockfestareille

Kotimaisten rockfestareiden lisäksi maailmalla järjestetään monia suuria rockfestivaaleja. Nyt kun Covid 19-pandemiasta johtuvia rajoituksia aletaan ympäri maailmaa vähitellen purkamaan, niin suuria ulkomaalaisia festareita aletaan taas järjestämään. Festareille ulkomaille lähteminen vaatii rahaa. Onko tilanteesi sellainen, että sinulla ei ole tilillä ylimääräistä ulkomaanmatkaan, mutta muuten taloudellinen tilanteesi on tasapainossa?

Ratkaisu voi olla halpakorkoisen kulutusluoton ottaminen ja sillä matkan rahoittaminen. Tänä päivänä markkinoilla on niin paljon rahoituslaitoksia, että parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytäminen itsenäisesti etsimällä on hyvin vaikeaa. Usein sopiva laina löytyykin vertailupalvelun kautta. Hae lainaa netistä lainojen kilpailutuspalvelun kautta ja saa kymmeniä tarjouksia vain yhdellä hakemuksella.

Kulutusluotot kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa

Rahalaitos on toiminut vuodesta 2011 lähtien hyvämaineisena ja luotettavana lainanvälittäjänä. Kaikki palvelussa olevat Rahalaitoksen yhteistyökumppanit ovat vakavaraisia ja hyvämaineisia luottofirmoja, jotka on valittu tarkoin. Voit siis luottaa, että saat lainatarjouksia vain hyvämaineisiltä toimijoilta, jotka toimivat suomalaisen finanssivalvonnan viranomaisten valvonnan alaisuudessa.

Suomalaisilla lainamarkkinoilla on tällä hetkellä kymmeniä toimijoita ja lisää luottoyhtiöitä tulee jatkuvasti. Kuluttajan näkökulmasta tämä vaihtoehtojen paljous on tietysti hyvä asia, koska sen myötä kilpailu lainamarkkinoilla on lisääntynyt ja tämä näkyy korkojen laskuna. Toisaalta tämä vaihtoehtojen suuri määrä on tehnyt itsenäisen kulutusluottojen kilpailuttamisen haastavaksi. Itsenäisesti tehtävä vertailu on aikaa vaativaa, koska sinun täytyy hakea lainatarjous erikseen jokaiselta pankilta ja rahoituslaitokselta. Rahalaitoksen kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta. Rahalaitos on puolueeton ja neutraali lainanvälittäjä. Kaikki tarjoukset listataan nähtäväksesi palvelussa ja voit itse todeta mikä niistä on sinulle paras vaihtoehto.

Miten haen edullista lainaa?

Rahalaitoksen kautta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinulta kysytään tyypillisiä lainanhakemisen yhteydessä tarvittavia tietoja, joiden perusteella palvelussa olevat rahoituslaitokset ja pankit tekevät henkilökohtaisen luottoarvioinnin sinusta. Suosittelemme erityistä tarkkuutta lainahakemuksen täyttämisen suhteen, koska saat lainatarjouksia hakemuksen tietojen perusteella. Sinulta kysytään tulo- ja menotietoja, tietoja työsuhteesta ja asumisestasi. Voit halutessasi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, joka parantaa mahdollisuuksiasi.

Useimmat yhteistyökumppanit käsittelevät hakemuksen automaattisesti tietotekniikan avulla ja saat lainatarjouksia nopeimmillaan parissa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Tarjoukset kannattaa lukea tarkasti läpi. Luottoehdoista kannattaa erityisen tarkkaan selvittää, mitkä ovat lainan todelliset kokonaiskustannukset.

Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan nimelliskoron ja kaikki muut kustannukset, joita lainaan liittyy. Näitä kustannuksia ovat esimerkiksi lainan avausmaksut, nostopalkkiot (joustoluotoissa ja tililuotoissa), tilinhoitomaksut ja erilaiset laskutuspalkkiot. Ennen luottopäätöksen hyväksymistä on tärkeää, että kaikki lainaan liittyvät kustannukset ovat tiedossasi. Päätöstä kannattaa siis miettiä ja harkita riittävän pitkään.

Leave a Reply